SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Novi Beograd selidbe mogu biti ili prava noćna mora ili fenomenalno iskustvo. Pošto niko ne želi noćnu moru tu je naša agencija za selidbe Novi Beograd! Za sve one koji nisu navikli da prelaze most, Novi Beograd je prava džungla. Zbunjuju ih široki bulevari i blokovi, ali ko jednom dođe da živi na Novi Beograd zaljubi se u funkcionalnost ovog dela grada.

Selidbe Novi Beograd, Srbija

Novi Beograd poseduje svež i kosmopolitski duh i kao takav prepun je mladih i uspešnih ljudi u stalnoj potrazi za novim domom. Ali kada se prvo namučite oko potrage pravog stana ili poslovnog prostora u koji želite da se preselite ili iselite, ne trebaju vam muke oko izbora firme za selidbe.

Za nas je Novi Beograd kao otvorena knjiga. Znamo napamet svaki njegov ćošak i zato nam je izuzetno lako da brzo i efikasno izvršimo selidbu.

Naši iskusni agenti za selidbe kombijem i selidbe kamionom će vam objasniti sve što vas zanima tako da ćete biti uvereni da će vam selidba proteći onako kako ste zamislili.

Posavetovaćemo vas kako da se spakujete, opremićemo vas i kutijama za pakovanje. Imamo ih u raznim dimenzijama kako biste mogli da u njih pakujete različite stvari i predmete.

Možete da birate da li ćete stvari da transportujete kamionom ili kombijem.

Cene su najpovoljnije moguće u gradu i zavise od vaših potreba. Firmama, kakvih je na Novom Beogradu iz dana u dan sve više možemo da ponudimo i posebne popuste i akcijske cene.

Veliki broj firmi i kompanija nam je već poklonio svoje poverenje.

Montirali smo i demontirali toliko kancelarijske opreme i nameštaja da to radimo rutinski, brzo i efikasno. Posebnu pažnju posvećujemo osetljivoj kompjuterskoj opremi jer znamo koliko su vama te stvari važne.

Ne čekajte da nađete bolju agenciju za selidbe i pozovite nas odmah, jer ćemo vam dokazati da od nas boljih nema!

Nemojte da vas brine ni to što živite na 16.spratu a u zgradi vam je mali lift.

Mi imamo i znanje i način kako da sav onaj kabasti nameštaj iznesemo, odnosno unesemo u vaš stan. Za našu agenciju ne postoji problem ukoliko sav nameštaj mora da se unese kroz balkon ili prozor jer to uspešno radimo preko užadi.

Prevozimo i klavire, pianina i druge osetljive muzičke instrumente.

Skladištimo vaše stvari u našim magacinima. Brinemo se i otransportu vaših kućnih ljubimaca.

Možemo da vam prevezemo skutere, motore, bicikle jer znamo da su za Novi Beograd ova prevozna sredstva među najomijenijima.

Nama bez problema možete da poverite i druge vrste specijalizovanog transporta.

Utovarujemo i odnosimo specijalni teret poput starog nameštaja, bele tehnike, mašina, TA peći, bojlera, kotlova. Takođe se bavimo i odvoženjem stvari na otpade i deponije, kao i odvoženjem šuta i drugog građevinskog materijala. Za vas smo tu 365 dana u godini 24 sata svakog dana u nedelji.

Pozovite nas i dobićete najbolju cenu u gradu! Kvalitet usluge garantujemo!

0 comments