SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Kamionski prevoz i selidbe kamionom mogu biti vrlo značajna usluga, ukoliko vam je potreban veliki tovarni prostor za prevoz robe, transport stvari ili za velike kamionske selidbe u Beogradu i Srbiji. Kamioni su vrlo praktična vozila, prevoz kamionom je odlično rešenje jer u kamion možete smestiti velike količine robe i stvari za prevoz, tako da ne morate da se vraćate nekoliko puta da biste sve svoje stvari prevezli na izabranu destinaciju, sve to možete odjednom.

Kamioni kojma raspolaže agencija Stošić mogu se iskoristiti za sve vrste selidbi, za prevoz bilo koje vrste robe i brojne druge usluge koje vam mogu biti od koristi. Svi naši kamioni opremljeni su svim neophodnim tehničkim elementima, tako da možete biti potpuno sigurni da su vaše stvari bezbedne i da se njima propisno rukuje kada se vrši kamionski transport. U zavisnosti od vrste tovara, godišnjeg doba i drugih faktora, naši kamioni opremljeni su najsavremenijim sistemima za rashlađivanje ili zagrevanje, tako da se temperatura u tovarnom prostoru potpuno prilagođava potrebama tovara koji se prevozi.

Uslugu kamionskog prevoza možemo da vam ponudimo u sklopu organizovane selidbe vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora, ali i zasebno, ukoliko vam je samo potreban prevoz robe do određene destinacije. Ukoliko su vam potrebni ljudi za utovar i istovar, naši radnici su vam na raspolaganju, a godine iskustva učinile su da postanu pravi stručnjaci i profesionalci u ovom poslu.

Za veće kamion selidbe i transport većeg broja nameštaja, inventara firme ili drugog tereta predlažemo kamionski prevoz. Takođe kamionski prevoz je pogodan za transport robe iz kontejnera koje se transportuje iz inostranstva kao i mašine većih gabarita.Agencija za selidbe i transport kamionima „Selidbe Stošić Beograd“ dugi niz godina uspešno obavlja sve vrste prevoza kamionskim vozilima.

kamionski prevoz
Nudiimo Vam odlične usluve:

 • radnici za utovar i istovar robe
 • tačnost i profesionalnost
 • najpovoljnijie cene na tržištu
 • veliki broj radnika za brzu selidbu ili transport robe

Kamionska vozila za selidbe i transport i kamionski prevoz

Fiat Dukato

kamion fiat ducato

 • Dužina tovarnog prostora 4,05m
 • Visina tovarnog Prostora 2,45m
 • Širina tTovarnog Prostora  2,08 m
 • Ukupna nosivost 2500kg.

Zastava Rival

kamion zastava river

 • Dužina tovarnog prostora 4,05 m
 • Širina tovarnog Prostora 2,08 m
 • Visina tovarnog Prostora 2,50 m
 • Nosivost 2500 kg

Mercedes

kamion mercedes
Vozači za kamionski prevoz – koji upravljaju našim kamionima su sa iskustvom preko deset godina u prevozu kamionom. Svi vozači su pouzdani i tačni.
Radnici za utovar i istovar robe – su obučeni za demotaže i montaže različitih mašina. Svi imaju višegodišnje iskustvo.
Posebna briga o vozilima – svi kamioni se redovno održavaju i tehnički su ispravni. Unutrašnjost je tapacirana i opemljena za različite vrste robe.
Posedujemo različite opreme za lakši utovar i istovar i bezbedan transpor različite robe kao i kutije za selidbe za siguran transport.

0 comments