SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe firme i vaše kancelarije, poslovnog prostora na profesionalan i efikasan način sa radnikom više. Usluga koja je najpovoljija za selidbe firmi.

Organizovanje selidbe firme postaje poslednjih godina usluga koja se sve više traži na domaćem tržištu, jer firme, velike i male, u potrazi za boljim uslovima, lepšim zgradama i drugim razlozima, često imaju potrebu za selidbom.

Selidba firme vrlo je kompleksan posao, imajući u vidu obim materijala i inventara kojim firma raspolaže, broj radnih jedinica koje treba preseliti, udaljenost do nove lokacije, i slično. Ako i vi imate potrebu da iz bilo kog razloga svoju firmu preselite na novo mesto, mi smo najbolji izbor za vas.

Tražnja na tržištu za uslugama selidbi omogućila nam je da se specijalizujemo i za pružanje usluge selidbe firme ili bilo koje vrste poslovnog prostora, od lokala, preko kancelarija, pa do celokupnih proizvodnih postrojenja.

Naši radnici su osposobljeni za svaku vrstu posla koji može zatrebati tokom selidbe vašeg poslovnog prostora, a vrlo smo pažljivi sa svim vašim stvarima, arhivama, predmetima i slično. Organizovanje selidbe firme zahteva mnogo vremena, ali i vrlo pažljivo planiranje čitave selidbe.

S tim u vezi, pre nego što započnemo sa selidbom, nudimo vam i opciju da uradimo besplatnu procenu selidbe vašeg poslovnog prostora, kako bismo mogli pre početka da utvrdimo koliko bi vaša selidba mogla da traje i koja bi okvirna cena naših usluga bila. Jedna smo od najpovoljnijih agencija na tržištu, o čijem uspehu svedoči višegodišnje iskustvo i zadovoljni klijenti, kojih je iz dana u dan sve više.

Selidbe firme, selidbe poslovnog prostora u Beogradu, Srbiji

Dugogodišnje iskustvo nas je pripremilo na selidbe firme i poslovnog prostora svakog tipa. Bilo da selite samo vašu kancelariju, lokal ili veliko postrojenje jedne firme možete nam se obratiti.

Teške kase, sefovi, mašine, obimne selidbe za nas nikada nije prestavljao problem, obimni kompleksi takođe.

Možemo vam ponuditi i montažu i demontažu kancelarislog nameštaja kao i specijalizovanih mašina.

Naši radnici pored obuke koju su prešli pri zapošljenju u našu agenciju stekli neverovatno iskustvo što je najbitnije jer se svakodnevno srećemo sa različitim mašinama i različitom opremom koju treba transportovati.

Pored klasične selidbe fireme i selidbe poslovnog prostora koju čine:

  • utovar u kombi vozila ili kamionska vozila
  • kombi prevoz ili kamionski prevoz inventara firme
  • istovar svih stvari iz naših vozila

Agencija za selidbe Stošić vam nudi i dodatne usluge pri selidbi vaše kancelarije ili selidbe firme a to su:

  • pakovanje svog inventara u kartonske kutije za selidbe
  • zaštitu svari folijom
  • demonaža i ponovnu montažu kancelarijskog nameštaja, mašina i opreme
  • prodaju svog materijala potrebnog za selidbu: kartonse kutije, streč folija, pucketava folija, lepljive trake..
  • radnika više pri svakoj selidbi

selidbe firme

Selidbe firme – poslovnog prostora brzo i efikasno

U našem servisu možete dobiti selidbu prilagođenu vašim potrebama, plan selidbe koji Vama najviše odgovara i cenu selidbe za firme prilagođenu vašem buđetu.

0 comments