skladštenje robeUkoliko selite stambeni prostor, firmu ili lokal, a morate da iselite stvari pre roka ili jednostavno nemate gde da ih ostavite, ne očajavajte, mi za sve imamo resenje skladištenje robe na dan, sat ili mesec. Naši prostori su:

Agencija Stošić omogućuje svim svojim korisnicima skladištenje stvari tako sto cete sve svoje stvari ostaviti u nekim od nasih skladištenih prostora. Skladištenje robe i stvari kod nas se vrši na vise lokacija na teritoriji cele zemlje, tako da cete biti u prednosti u odnosu na druge. Od sada na tenane mozete da spakujete preostale stvarčice u kvalitetne kartonske kutije za selidbe iz Vašeg doma ili firme, jer skladištenje stvari ce Vam omogućiti višak slobodnog vremena.

skladištenje robe

Selidba magacina je brza uz dodatni prostor

Skladištenje robe i stvari vrsimo na sledeći način:

  • naši radnici dođu na željenu lokaciju
  • kamionskim ili kombi prevozom odvoze sve stvari koje ste spakovali (ili oni pakuju stvari)
  • dovoze robu u jedan od naših magacina ili skladistenih prostora.
  • stvari ostaju onoliko vremena koliko vama treba
  • istom procedurom odvozima stvari na novu željenu lokaciju
  • takođe možemo vršitu uslugu pakovanja vaših stvari u kartonske kutije za selidbe

Skladištenje stvari i robe vrsi se bezbedno i lako, a nase prostorije su dobro zaštićene, prostrane i pogodne kako za sitne stvari, tako i za ogroman nameštaj, mašine, čamce i slicno.

Usluge koje pruzamo su visokog kvaliteta i standarda, a poštujemo svaki vremenski rok i želje naših klijenata. Skladištenje robe  je jedan od nasih prioriteta i delatnost na koju smo ponosni. Naši radnici daju sve od sebe da Vase stvari bezbedno i brzo stignu u Vas novi dom ili poslovni prostor. Imajte na umu da smo korektni sa cenama i da definitivno pruzamo najkvalitetnije usluge.

Najbitnija stavka ove usluge je što je jedinstvana u gradu po mogućnosti iznajmljivanja magacina na sat, dan, mesec ili više meseci i to po povoljnim cenama. Više ne morate da brinete ukoliko prilikom selidbe nemate gde da ostavite vaš nameštaj ili inventar firme tu je jedinstvana usluga agencije za selidbe skladištenje robe na sat dan ili mesec.