SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Srbija vam omogućavaju da se preselite kad god želite iz bilo kog manjeg ili većeg grada u Srbiji. Naša firma se velikim uspehom bavi selidbama širom Srbije a poznati smo po brzini, efikasnosti i odličnoj ceni! Klijenti i njihovi zajtevi i potrebe su nam uvek na prvom mestu i to nas izdvaja od konkurencije.

Poslujemo u svim gradovima Srbije, od Subotice do Surdulice, tako da Srbija za nas nije nepoznanica, dolazimo u dogovoreno vreme i na dogovoreno mesto u bilo kom gradu, varošici, mestu ili selu, Srbiju vrlo dobro poznajemo. Našim vozilima prevozimo vaše stvari i robu i selimo vas gde god je to potrebno. Vozači koji su zaposleni kod nas u agenciji za selidbe su profesionalni i iskusni tako da ste sa te strane maksimalno bezbrižni kada su vaše stvari u pitanju.

Nudimo vam kamionski, kombi i pikap prevoz. Dolazimo na zadatu adresu i u nakraćem roku i na najbezbedniji način selimo vaš stan, kuću, magacin ili druge stvari na željenu adresu. Procedura je veoma jednostavna. Sve započinje vašim pozivom na koji će se javiti neko od naših agenata.

Selidbe Srbija

Kolege su vam dostupne 24 sata svih sedam dana u nedelji. Mi se uvek prilagođavamo vama jer poštujemo vaše vreme i novac. Zatim usledi besplatna procena selidbe kada naši agenti na licu mesta procenjuju kapacitete potrebne za uspešnu selidbu. Dobićete sve potrebne savete kako da se spremite i organizujete za selidbe u celoj Srbiji. Mi vam dajemo mogućnost da od nas kupite čak i kartonske kutije za pakovanje,kao i pucketavu i streč foliju za obezbeđivanje nameštaja. Sve to vam šaljemo potpuno besplatno na kućnu adresu, putem City Express kurirske službe.

Sa vama ćemo razraditi detaljan plan selidbe i satnice. Cena koju vam dajemo pri besplatnoj proceni se dalje ne menja. Važno nam je vaše poverenje i zadovoljstvo uslugom, te nema nakdnadnih troškova koji bi vas iznenadili. U sve detalje selidbe bićete upućeni na samom početku saradnje sa nama. Iza nas je bogato iskustvo, selidba u Srbiji ma gde se Vi nalazili nama neće predstavljati problem. Preko 3000 uspešnih selidbi, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Naša vozila su sva prošla tehničke kontrole i spremna su i za duža putovanja.

Vaše stvari se pri utovaru obezbeđuju posebnom opremom. Imamo iskusan tim radnika koji obavljaju ne samo poslove utovara i istovara već i demontaže i montaže nameštaja. Plaćanje možete izvršiti bilo u kešu bilo preko računa. Radimo i veće selidbe u Srbiji za firme kojima nudimo i posebne uslove plaćanja. Cene selidbi kada je Srbija u pitanju se mogu kretati od 2500 do više od 20000 dinara u zavisnosti od vaših potreba, kao i od toga odakle i dokle kroz Srbiju treba izvršiti selidbu.

Pored same selidbe možemo vam ponuditi i uslugu čišćenja prostora, kao i dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju. Možemo vam dati i kutije za pakovanje, kao i folije i streč folije za zaštitu nameštaja pri selidbi. Umesto vas ćemo demontirati i montirati nameštaj, preneti gabaritne komade, TA peći, bojlere, mašine za veš i sudove i svu drugu tehniku.

Jednostavno, mi za sve vaše dileme vezane za selidbe na celoj teritoriji Srbije imamo brz i jasan odgovor! Uz sve to smo i najpovoljniji o čemu svedoče iskustva brojnih zadovoljnih klijenata. Postanite i vi jedan od njih! Pozovite nas još danas!

Selidbe u Srbiji: