SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Slovenija obavljamo pouzdano, brzo i bez stresa. U najkraćem roku preselite svoje stvari, robu i to uz najpovoljniju cenu na tržištu. Zbog stalnih ekonomskih promena i sve češće razmene radne snage između zemalja bivše Jugolsavije sve je više onih koji se sele u Sloveniju ili iz Slovenije.

Ukoliko ste do sada tražili pravog partnera za ovaj tip selidbe, došli ste na pravo mesto. Bavimo se selidbama u zemlji i inostranstvu dugi niz godina. Imamo bogato iskustvo iza sebe. O nama govore hilajde zadovoljnih klijenata, pojedinaca i firmi. Svi su želeli selidbu bez stresa i u što kraćem roku, a mi smo im to omogućili.

Selidbe Slovenija radimo na teritoriji cele Slovenije. Selidbe obavljamo na relacijama Ljubljana – Beograd, Beograd – Ljubljana, Celje – Beograd, Beograd – Celje, Maribor – Beograd, Beograd – Maribor.

selidbe slovenija

Bilo da želite da se preselite iz manjeg ili većeg grada, obratite nam se. Pokrivamo sva manja i veća mesta u Sloveniji, te tako vršimo transport i na relaciji Bled – Beograd, Beograd – Bled, Laško – Beograd, Beograd – Laško, zatim Kranj – Beograd, Beograd – Kranj, Nova Gorica – Beograd, Beograd – Nova Gorica…

Da biste saznali kako možemo obaviti vašu selidbu dovoljno je da nas kontaktirate telefonom i naše ljubazno osoblje će vas uputiti u detalje. Pružamo mogućnost besplatne procene selidbe na osnovu vaših potreba i zahteva. Klijenti su nam na prvom mestu pa tako i njihove potrebe.

Naše radno vreme je u potpunosti prilagođeno vama, dostupni smo onda kada je to vama potrebno, a to znači 24/7. Organizujemo selidbe kamionskim i kombi prevozom. Unutrašnjost vozila je u potpunosti tapacirana radi veće bezbednosti stvari. Imamo mogućnost selidbe ne samo vaših stvari već i kućnih ljubimaca uz maksimalnu brigu i pažnju tokom transporta.

Ne brinite ni za vaše umetnine, antikvitete i druge vredne stvari. Naš tim će ih bezbedno demontirati, spakovati a zatim ponovo montirati na licu mesta. Osetljiv nameštaj zaslužuje posebnu pažnju zbog čega posebno vodimo računa da bude brižljivo upakovan i smešten u vozila.

Dodatna pogodnost pri organizaciji selidbe s našom agencijom za teritoriju Slovenije je što ne morate da brinete o carinskoj dokumentaciji. Svu papirologiju i međunaordne propise dobro poznajemo i mi smo zaduženi za taj deo posla. Na vama je samo da iznesete svoje zahteve kada nas kontaktirate. Na nama je da vam pružimo najbolju moguću uslugu.

Pozovite nas, proverite zašto smo najbolji u svom poslu. Sve veći broj klijenata na relaciji Slovenija – Srbija nam se obraća za selidbe baš kao i u suprotnom smeru Srbija – Slovenija. Pridružite im se već danas!

0 comments