SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Zemun podrazumevaju sve selidbe na ovoj opštini pa i šire. Opština Zemun se sve više širi prema zapadu i jugozapadu te se praktično spaja sa Novim Beogradom. Već godinama uspešno pokrivamo sve selidbe u ovom delu grada i ponosni smo na brojne preporuke zadovoljnih Zemunaca koji su koristili naše usluge.

Selidbe Zemun - Beograd, Srbija

Važno je napomenuti da osim centralnog jezgra Zemuna pokrivamo i sva zemunska naselja. Pomenućemo koja su kako biste znali da nam se možete obratiti za selidbu i u nekom od zemunskih naselja. Naselje 13. maj je na samoj obali Dunava i prostire se između reke i Batajničkog puta.

Zatim je tu i sve veće naselje Altina koje se graniči sa naseljima Nova Galenika na severu, Zemun Bačka na istoku, Vojni Put i Plavi Horizonti na jugu, dok se na zapadu proteže ka Zemun Polju.

Tu je i naselje Btatajnica, zatim naselje Ekonomije, Plavi horizonti, Gornji grad, Novi grad, Kalvarija, naselje Sava Kovačević, Donji grad, Zemun polje…Dakle, u pitanju je velika teritorija. Zahvaljujući upravo iskustvu koje imamo u poslu, poznajemo dobro svako od naselja na opštini.

Dolazimo direktno na vašu adresu i prenosimo stvari do lokacije na koju se selite vi ili vaša firma.

Poznato nam je da u nekim od ovih naselja infrastruktura puteva nije baš najsjanija ali nemojte da vas to brine. Naši kamioni i kombi vozila su u odličnom stanju i bez problema prevazilaze prepreke na putu. Imamo sve potrebne dozvole gradskih vlasti za parkiranje pa nam ni to ne predstavlja problem. Dočičemo tačno tamo gde je to vama potrebno.

Kada nas kontaktirate bilo telefonom bilo mailom, prvo ćete od nas dobiti besplatnu procenu selidbe. Nakon toga ćete zaključiti da na tržištu ne postoji agencija sa povoljnijim cenama i uslovima plaćanja. Firmama nudimo i niz pogodnosti na veće selidbe. Radimo demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme. Svi radnici i vozači su besprekorni u obavljanju svog posla. Vrlo precizni i pedantni, tako da za sobom ne ostavljaju nered.

Ukoliko vam treba selidba većih razmera koja se vrši iz etapa jer recimo opremate sasvim novi stan ili kuću, ali i kancelarijski prostor, nudimo vam i skladištenje u magacine. Za vas transportujemo i klavire i pianina. Tu smo ako vam treba i selidba kućnih ljubimaca.

Sigurni smo da brinete i oko pakovanja stvari, ali mi smo tu da vam ponudimo i savete i da obavimo pakovanje za vas. Od nas možete da kupite sve vrste kutije za pakovanje kao i razne vrste streč folija za zašitu nameštaj, slika i drugih umetnina.

Sve ovo i još mnogo više ćete dobiti samo u najboljoj i najpozdanijoj agenciji za selidbe. Pozovite nas i uverite se da je moguće imati i sjajnu cenu i sjajan kvalitet.

0 comments