Selidbe Voždovac postale su još aktuelnije i učestalije od izgradnje naselja Stepa Stepnović. No, iako se sve veći broj stanovnika ali i firmi doseljava u ovaj deo Voždovca, selidbene aktivnosti ne jenjavaju ni u drugim delovima opštine.

Jedan od razloga je i taj što u područje ove opštine pripadaju i Jajinci, zatim naselje Kumodraž i severni deo katastarske opštine Beli potok od železničke pruge Beograd – Požarevac.

Selidbe Voždovac - Beograd, Srbija

Mi poslujemo u svim ovim delovima Voždovca i spremni smo da za vas obavimo selidbu kad god to vama odgovara. Usluge našeg tima i vozila su vam na raspolaganju svakog dana u nedelji, u vreme koje vama odgovara, svih 24 sata. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu brzo reagujemo i organizujemo sve za vašu selidbu ubrzo nakon vašeg poziva.

Pre nego što sa vama razradimo detaljan plan selidbe kuće, stana ili poslovnog prostora odradićemo i besplatnu procenu selidbe. To znači da dolazimo na lokaciju i na licu mesta procenjujemo kapacitete koji su vam potrebni za brzu i uspešnu selidbu.

U zavisnosti od vaših zahteva možemo vam ponuditi kamionski, kombi ili pikap prevoz kao i odgovarajući broj radnika. Cena koju ćemo tom prilikom odrediti uslovljena je svim prethodno navedenim. Dakle, zavisiće od tipa vozila koje se angažuje, broja ljudi koji učestvuju u selidbi i količini stvari koje prerseljavate.

Obavljamo selidbe od vrata do vrata, što znači da dolazimo direktno na adresu gde preuzimamo stvari, utovarujemo ih, zatim odvozimo na drugu lokaciju i vršimo istovar i unos stvari.

Eksperti smo kada je u pitanju izvlačenje kabastih stvari, gabaritnog nameštaja i teško prenosivih mašina, aparata ili neke kancelarijske i druge opreme. Posedujemo adekvatan alat i opremu za unošenje i iznošenje vaših stvari iz zgrada bez lifta, kao i iz kuća.

Naš tim funkcioniše kao sat i u njih se uvek možete pouzdati kada je bezbednost selidbe u pitanju. Tu su i odgovorni i tačni vozači koji će vozilo dovesti i parkirati tačno tamo gde je to vama potrebno. Zahvaljujući veštom timu vozača i njihovom dugogodišnjem iskustvu, pronaćićemo najlakši i najbrži način da stignemo na zadatu adresu i parkiramo se što bliže objektu.

Posedujemo sve potrebne dozvole za parkiranje u bilo kom delu grada. Uz to sva naša vozila su tapacirana tako da će vaše stvari biti u potpunosti bezbedne tokom transporta. Daćemo vam sve savete koji se tiču pakovanja stvari i od nas možete kupiti čak i kutije za selidbe.

Takođe, imamo na raspolaganju i streč folije za obezbeđivanje nameštaja. Sve u cilju vaše uštede vremena i novca i što bolje usluge.

Potrebno je da nas pozovete još danas i vaša seldiba će biti organizovana za tren oka. Nećete ni osetiti prisustvo naših radnika ako odaberete selidbu „ključ u ruke“.

Javite nam se, recite šta vas muči i naćićemo najbolje rešenje.

Mi imamo i znanje i iskustvo, a to je ono što je vama najpotrebnije da bi vaša selidba prošla neometano. Pozovite nas danas i doživite sasvim drugačije iskustvo selidbe!