SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Surčin sve su češće poslednjih godina jer se na teritoriji ove opštine odvija intenzivna gradnja stambenih i komercijalnih objekata. Veliki broj kompanija izmešta svoja sedišta iz centralnih gradskih zona. Zato su u stalnoj potrazi za dobrom i pouzdanom firmom za selidbe. Ne tražite dalje jer ste stigli na pravo mesto! Mi vam nudimo najbolju cenu i najpouzdaniju uslugu u celom gradu!

Selidbe Surčin - Beograd, Srbija

Pozovite nas i proverite kako vam život možemo učini lakšim. Učinićemo vašu selidbu prijatnim iskustvom koja pri tom neće uzdrmati vaš budžet. Na opštii Surčin smo do sada uradili veliki broj selidbi tako da odlično poznajemo sve ulice i naselja.

Važno je znati i da selidbe Surčin obuhvataju i Dobanovce kao i obližnja naselja. Bez obzira da li se selite u neki od delova Surčina ili se iseljavate, tu smo da vam pružimo svu neophodnu pomoć i savete. Mi imamo logistiku u vidu vozila, opreme i radnika i dugo smo u poslu te za nas nema nepredviđenih situacija.

Izuzetno uspešno se nosimo sa transportom kabastog nameštaja, aparata i mašina. Uz pomoć sistema užadi i specijalnih sajli, izvlačimo nameštaj i mašine i iz višespratnica kao i kuća, ali i zgrada bez lifta.

Dolazimo tačno na vašu adresu u dogovoreno vreme, a naš tim besprekorno obavlja svoje zadatke. To uključuje pakovanje stvari, demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme, utovar i istovar stvari. Imamo vrhunske reference prethodnih korisnika naših usluga te ne sumnjamo da ćete i vi biti zadovoljni.

U dogovoru s vama selidba može biti urađena bilo kog dana u nedelji, uključujući vikende, kao i u vreme kada to vama najviše odgovara jer smo dostupni puna 24 sata.

Ono što je na vama je da odaberete tip transportnog sredstva, selidbe kamion, selidbe kombi ili pikap, kao i da nam date informacije o količini stvari koje se prevoze. Na osnovu tih podataka ćemo proceniti koliko je radnika potrebno za izvršenje usluge selidbe.

Nudimo i mogućnost besplatne procene selidbe, što znači da pre same selidbe dolazimo na datu lokaciju i na licu mesta vam objasnimo šta je sve potrebno za brzu i efikasnu selidbu.

Radimo selidbe od vrata do vrata koje podrazumevaju sličan princip kao selidbe „ključ u ruke“. To znači da vi možete, ali i ne morate biti prisutni tokom selidbe. Poveravate nam ključeve prostora u kome treba obaviti selidbu a mi ćemo uraditi sve ostalo.

Tu smo da vam pružimo i usluge čišćenja prostora, kao i skladištenja pri selidbama koje traju duži vremenski period. Ovo se često dešava kada renovirate prostor pa vam je potrebno da na neko vreme odložite svoje stvari na drugu lokaciju.

Koje god da su vaše dileme i potrebe vezane za selidbe, okrenite naš telefon i saznajte odmah kako da selidbu obavite s osmehom! Očekujemo vaš poziv već danas!

0 comments