Selidbe Stari grad obavljamo za vas brzo, efikasno i pouzdano! Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, stekli smo lidersku poziciju i veliki broj zadovoljnih klijenata. Obratite nam se za sva pitanja vezana za selidbu i mi ćemo vam ponuditi najbolju uslugu po najpovoljnijoj ceni za ceo Stari grad!

Selidbe Stari Grad - Beograd, Srbija

Kao jedna od centralnih gradskih opština Stari grad je uvek poželjno mesto za život i posao. Stoga su selidbe česte kako za privatna lica tako i za firme. Jedna od većih prednosti Starog grada kada su selidbe u pitanju je ta što ova opština zauzima centralne gradske ulice do kojih se lako dolazi.

Mada, često postoje problemi sa pronalaženjem parkinga, vas to ne treba da brine. Mi imamo sve dozvole gradskih vlasti da se parkiramo na bilo kom mestu u bilo koje vreme.

To praktično znači da će vaša selidba proći daleko ugodnije nego što ste zamislili jer ćemo svojim vozilima doći do vaših vrata.

Ako vi niste na raspolaganju, zbog drugih privatnih i poslovnih obaveza, da ispratite tok selidbe, dajemo vam opciju „ključ u ruke“. To za vas znači da će selidba biti obavljena a da vi pri tom nećete uopšte morati da dočekate ili ispratite naše ekipe koje će obaviti utovar i istovar stvari.

Dodatni izazov kada je Stari grad u pitanju su i same zgrade, odnosno njihova infrastruktura.

Mnoge ne poseduju liftove te vas muči kako da sav onaj kabasti nameštaj izbacite napolje, odnosno unesete u stan, kuću ili kancelariju. Mi smo tu eksperti! Uz pomoć specijalnih užadi možemo da iznesemo, odnosno unesemo trosede, dvosede, velike stolove i ormane, TA peći, veš mašine, kopir parate i druge teške i velike stvari.

Takođe ćemo to isto učiniti i za vaše klavire ili pianina.

S vašim stvarima se postupa krajnje pažljivo i sve se pakuje u dobro tapacirana vozila.

Na raspolaganju vam je kamionski i kombi prevoz, a za manje selidbe tu je i prevoz pikapom. Kada je teret baš veliki možemo iznajmiti kranove i dizalice za vas i obaviti posao.

Imamo odličnu i uigranu ekipu radnika i vozača. Do sada su se susreli sa svakojakim izazovima i stekli veliko iskustvo.

Za nas nema prepreka ni kada su vremenski uslovi u pitanju, a naše radno vreme zavisi od vas. Dakle, mi smo vam na raspolaganju 24 sata svakog dana u nedelji.

Dolazimo na vašu adresu i prevozimo stvari na željenu adresu! Tu smo za demontažu i montažu nameštaja i kancelarijske opreme i do sada smo radili sa mnogim velikim firmama, bankama i bibliotekama.

Imamo specijalizovanu opremu koja je specijalno dizajnirana za komercijalno pakovanje, uz najveći nivo bezbednosti, skladištenja i praktičnog preseljenja.

Koristeći naše mnogo puta primenjivane tehnike upravljanja projektom naše iskusno, posvećeno i dobro upravljanje resursima preko osoblja će vam dostaviti sve na vaše veliko zadovoljstvo.

Pozovite nas još danas i uverite se sami u sjajan kvalitet i povoljnu cenu! Firmama nudimo i posebne pogodnosti pri plaćanju. Možete izvršiti svoje uplate preko računa ili kešom.

Za nas je najvažnije da budete zadovoljni pruženom uslugom i zato ćemo učiniti sve da tu uslugu i dobijete.

Naš princip poslovanja je veoma transparentan te ćete u svakom trenutku znati šta se dešava.

Takođe, nemamo nikakvih skrivenih troškova niti taksi koje bismo vam dodatno naplatili, te je cena koju vam damo na startu ono što na kraju i plaćate.

Da biste se u sve ovo i sami uverili i dobili besplatn procenu svoje selidbe pozovite nas odmah!