SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Sopot možemo obaviti za vas u bilo kom delu oštine, naselju ili selu gde živite. Potreban vam je stručni tim uvežbanih profesionalaca za tako nešto, a sada ste na pravom mestu. Usluga koju pružamo je kvalitetna, bezbedna i povoljna. Nema više razmišljanja oko pakovanja i prevoza stvari, nema više stresa jer mi vaše brige preuzimamo na sebe! U kom god delu Sopota i okoline da se nalazite mi dolazimo pravo na željenu adresu i transportujemo vaše stvari, robu ili opremu.

Selidbe Sopot - Beograd, Srbija

Nama je svejedno da li je u pitanju selidba kuće, stana ili poslovnog prostora, odnosno firme ili preduzeća. Razlog je jednostavan – odlično poznajemo teritoriju Sopota i dugo smo u poslu.

Nema nepredviđenih situacija, kašnjenja i oštećenja stvari.

O svim detaljima brze i pouzdane selidbe ćemo vas upoznati čim nas kontaktirate. Ponudićemo vam sve naše resurse, vozni park sa kamionskim i kombi prevozom, a tu su i selidbe pikapom.

Raspolažemo transportnim vozilima svih vrsta, gabarita i nosivosti. Naš tim obaviće sve potrebne pripreme za selidbu od demontaže, montaže, pakovanja, prenosa i transport vašeg nameštaja.

Radimo i manje i veće selidbe podjednako uspešno. Nama je najbolja reklama od usta do usta i zato težimo da svaki klijent bude maksimalno zadovoljan.

Zato vam nudimo sav materijal potreban za sigurnu i bezbednu selidbu, od kartonskih kutija, rol kartona, folija do sanduka za selibe i transport stvari velike vrednosti.

Nama možete da poverite kako gabaritni nameštaj tako i one najosetljivije predmete. Pri selidbi neki delovi nameštaja se moraju rastaviti, kako bi mogli proći kroz vrata, ili se preneti kroz uske hodnike. To su mahom stvari koje se zbog svojih dimenzija ne mogu seliti u komadu, kao što su ormani, plakari i slično.

Međutim, ako je selidba firme u pitanju to može biti i neki kancelarijski nameštaj.

Zahvaljujući našim monterima i pakerima svi aspketi selidbe su pokriveni. Radimo i specijalizovane selidbe koje uključuju transport teških stvari kao što su mašine, TA peći, kopir aparati i druga oprema.

Nudimo vam i besplatnu procenu selidbe dolaskom na vašu adresu.

Plaćanje naših usluga možete vršiti kešom ili preko računa, odnosno za firme izdajemo blok račun. Transparentnost poslovanja nam je vrlo bitna i zato nema menjanja cene i nepredviđenih troškova.

Na raspolaganju smo vam 24 sata dnevno, svih sedam dana u nedelji, dajemo vam garanciju na sve naše usluge i ponosni smo na nivo profesionalnosti.

Pozovite nas, proverite zašto nas svi traže.

Pridružite se našim brojnim zadovoljnim klijentima i obavite svoju selidbu bez stresa, na vreme i bez previše ulaganja.

0 comments