SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Savski venac pokrivaju površinu koja se prostire od Topčiderskog brda i njegovih padina, na ušću Topčiderske reke u Savu i upravo otuda potiče njen naziv jer je u obliku venca smeštena uz obalu reke Save. Najsevernija tačka opštine Savski venac je na sredini Brankovog mosta, a najjužnija tačka u Borskoj ulici, južno od Banjičkog groblja.

Selidbe Savski Venac - Beograd, Srbija

Opština Savski venac se graniči sa opštinama Stari grad, Vračar, Voždovac, Rakovica, Čukarica i preko reke Novi Beograd. Dakle u pitanju je centralna gradska opština, od izuzetne važnosti za veliki broj firmi i kompanija, ali i sa velikim brojem stanovnika.

Pošto nema prelaska preko mosta, selidbe se na ovoj teritoriji obavljaju brzo i lako. Naravno, ako se odlučite za našu uslugu.

Mi ćemo vam omogućiti jedno sasvim drugačije iskustvo kada je selidba Savski venac u pitanju.

Dolazimo na vašu adresu i prevozimo stvari na željenu lokaciju u najkraćem roku, onda kada to vama odgovara. Možete nas pozvati u bilo koje vreme 24 sata svakod dana u nedelji, bez izuzetka.

Spremni smo da vam omogućimo najbolji kvalitet usluge po najnižoj ceni. Zbog toga nas mnogi klijenti preporučuju, a njihov broj se uvećava iz dana u dan.

Nama je višegodišnje iskustvo omogućilo da se probijemo u sam vrh agencija za selidbe.

Podjednako smo uspešni u selidbama kuća i stanova, odnosno nekomercijalnog kao i komercijalnog prostora, tj.firmi i kancelarija. Pozovite nas odmah da vam damo besplatnu procenu selidbe Savski venac i da se dogovorimo za dalje. Da sa vama napravimo plan selidbe i damo vam sve potrebne savete za pakovanje i najam vozila.

Mi ćemo vam ponditi svoje kamione i kombi vozila, kao i naše vozače i radnike za utovar i istovar.

Međutim, pored utovara i istovara, mi imamo i tim pakera koji će vam sve stvari spakovati na profesionalan način. Oni su tu i za montažu i demontažu nameštaja, kancelarijske opreme i svega drugog što vam treba.

Vršimo i selidbe teretana, biblioteka, banaka, restorana i svih drugih potrebnih stvari. Takođe, nudimo i usluge skladištenja u magacinima sa video nadzorom.

Obezbeđujemo vam kutije za pakovanje i folije za zaštitu nameštaja. Vršimo odvoz specijalnog tereta, šuta i građevinskog materijala. Možete da nam se obratite i za usluge čišćenja prostora posle selidbe, kao i za deratizaciju, dezinsekciju i dezinfekciju.

Zgrade na Savskom vencu pripadaju različitim arhitektonskim stilovima. Stanovi su različitih struktura, kvadratura i u različitom stanju ,što je vrlo važno za vašu selidbu.

Mi smo tu da povedemo računa o starim liftovima, stepeništu, avaše je samo da nam se obratite za pomoć. Dozvolite nam da vam selidbu pretvorimo u pesmu i pozovite nas još danas!

0 comments