SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Rakovica pokrivaju čitavu površinu opštine Rakovica a tu spadaju i naselja Miljakovac i Kanarevo brdo. Ovaj deo grada je ispresecan manjim i većim stambenim celinama i naseljima pa je za svakoga ko prvi put dolazi u ovo naselje potpuno otkrovenje. S jedne strane je tu veliki broj modernih i lepih stambenih naselja sa zgradama, dok je s druge strane i veliki broj privatnih kuća, te se ima utisak da ste van Beograda.

Selidbe Rakovica - Beograd, Srbija

Bilo da se u Rakovicu selite prvi put ili unutar teritorije opštine mi ćemo vam pomoći da vaša selidba protekne glatko.

Mnogima je izazov da se snađu u rakovičkim ulicama, ali za nas to ne predstavlja problem. Tačno znamo gde se šta nalazi i dolazimo na zadatu adresu u tačno zakazano vreme da vam pomognemo oko selidbe.

Druga stvar koja je takođe tipična za ovo naselje je sama infrastruktura, kako ona prirodna tako i ona urađena čovekovom rukom.

Ovaj deo grada je vrlo brdovit i mnoge od ulica su uske i strme. To za nas nikako ne predstavlja problem jer su naša vozila sasvim adekvatno opremljena da dođu do bilo koje ulice, kuće, zgrade ili komercijalnog prostora neke firme.

Na raspolaganju vam je naš tim spretnih vozača koji upravlja kamionima i kombi vozilima.

Za selidbe kamionom obično idu i dva radnika, uz mogućnost da ih bude i više ako vi t zahtevate.

Što se kombi transporta tiče, pored vozača možemo vam ponuditi jednog ili više radnika. Od nas možete da iznajmite samo vozila bez pomoćnog osoblja. S druge strane vršimo za vas samo utovar i istovar, što znači da nam se možete obratiti i samo ako je najam radnika u pitanju.

Naši radnici za utovar i istovar robe sutakođe obučeni za demotaže i montaže različitih mašina. Svi imaju višegodišnje iskustvo i susreli su se sa nizom nepredviđenih situacija. Za njih je svaki zadatak lak i obaviće ga brzo i pouzdano.

Posebna briga o vozilima je za nas važna kako bi vam pružili najbolju uslugu. Svi kamioni se redovno održavaju i tehnički su ispravni. Unutrašnjost je tapacirana i opemljena za različite vrste robe koja u transportu ostaje sasvim bezbedna.

Sve dobijate u stanju u kome smo stvari i preuzeli od vas. Posedujemo i različitu opremu za lakši utovar i istovar i bezbedan transpor različite robe kao i kutije za selidbe za siguran transport.

Sve detalje vezane za selidbe i pakovanje možete dobiti od nas putem telefona ili nam pošaljite mail a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Sigurni smo i da vam možemo ponuditi najpovoljniju cenu, a širok dijapazon usluge. Prepoznati smo kao vodeća agencija za selidbe na teritoriji Beograda i konstantno proširujemo broj klijenata.

Naši klijenti nas preporučuju prijateljima i rođacima jer su se uverili da je laka selidba moguća.

Što se tiče selidbi firmi tu va nudimo niz povoljnosti kao i plaćanje kešom ili preko računa. Još jedna od usluga koju smo uvrstili u naš asortiman odnosi se na odvoz nepotrebnih stvari, na lokaciju koju vi izaberete ili na najbližu deponiju.

Pored svega ovoga vam nudimo i usluge čišćenja. Na sve usluge za koje se odlučite ćete dobiti garanciju. Pri prvom kontaktu s našom agencijom dobijate i besplatnu procenu selidbe.

Vaše je da nas pozovete a naše da brinemo o svim detaljima vaše selidbe u Rakovici. Metereološki uslovi, klizav kolovoz, ili bilo koji drugi problem nas ne sprečavaju da budemo tu za vas 24 sata sedam dana u nedelji preko cele godine.

Okrenite naš broj odmah i saznajte šta vam sve nudimo i kako vam možemo olakšati život uz nabolju cenu selidbe!

0 comments