Selidbe Mladenovac za vas obavljamo brzo, jednostavno i sigurno! Poslujemo na celoj teritoriji ove opštine i njenih 23 naselja. Pored selidbi u samom gradu Mladenovcu za vas ćemo stan, kuću ili firmu seliti i u Amerić, Beluće, Veliku Ivanču, Velika Krsna, Koraćicu, Markovac, Crkvine ili Šepšin. Naša firma za selidbe će doći i do svih pripadajućih sela i zaseoka i sela ove opštine kako bi vama olakšala selidbu. Nudimo pouzdanu uslugu, a proces selidbe smo maksimalno pojednostavili upravo zbog vas.

selidbe-mladenovac

Jasno nam je da danas niko nema vremena za gubljenje, pa smo maksimalno efikasni. Mi ćemo se prilagoditi vama i vašim obavezama a vi samo treba da nas obavestite kakav tip selidbe je u pitanju.

Zavisno od toga kakve su vaše potrebe mi ćemo vam ponuditi resurse i kapacitete kojima raspolažemo. Za vas vrđimo besplatnu procenu selidbe dolaskom na lice mesta. Jednom data cena je i konačna.

Nema nikakvih dodatnih troškova i iznenađenja. Jedino iznenađenje koje možemo da vam priredimo jeste sama visina cene. Naravno, pozitivno, jer je naša usluga najpovoljnija u odnosu na sve druge firme za selidbe.

Na osnovu viđenog stanja zaključićemo da li vam treba kamionski ili kombi prevoz. Tu ćemo se takođe dogovoriti i oko broja ljudi koji vam je potreban za preseljenje stvari ili opreme.

Za sve oko čega se dvoumite mi smo vam na raspolaganju. Naš zadatak je da učinimo da se osećate potpuno opušteno tokom selidbe jer je sve na nama. Mi dugo poslujemo i sretali smo se sa raznim situacijama zato možemo da vam garantujemo visok kvalitet usluge.

Imamo odlične vozače, koji voze po svim terenima bez oppasnosti od oštećenja vaših stvari. Naš tim radnika brzo i efikasno unosi i iznosi stvari. Ne brinite oko veličine nameštaja i toga kako će biti unet ili iznet iz nekog prostora, jer imamo proveren sistem sa užadima uz pomoć kog vršimo lako i brzo izvlačenje stvari.

Tu smo i ako selite firmu ili preduzeće. Montiramo i demontriamo nameštaj i kancelarijsku opremu sa lakoćom jer smo stručni i opremljeni.

Mi imamo kutije za selidbe i streč i pucketavu foliju za zaštitu nameštaja koje dopremamo na vašu adresu. Time vam štedimo i vreme i novac jer ne morate sami da idete u kupovinu.

Selidbe Mladenovac - Beograd, Srbija

Sve vaše stvari će biti potpuno bezbedne tokom transporta jer su nam sva vozila iznutra tapacirana. Prilikom utovara i istovara ih obezbeđujemo i kanapima kako bi sve stajalo na mestu tokom vožnje. Vršimo i manje i veće selidbe, a na spisku naših zadovoljnih klijenata su mnoge firme.

Plaćanje možete obaviti kešom ili izdavanjem virmana. Pri velikim selidbama firmi i preduzeća dajemo i posebne pogodnosti.

Ako vi pak smatrate da vam je potreban samo transport, možete od nas da iznajmite i samo vozila. S druge strane, ako posedujete vozila od nas možete unajmiti radnike za utovar i istovar.

Javljamo se na vaš poziv u bilo koje vreme jer radimo non-stop.

Selidbe vršimo u vreme kada to vama odgovara, bez obzira na dan u nedelji ili vreme.