Selidbe Čukarica obavljaju se na teritorijii čitave opštine Čukarica, odnosno Čukaričke padine i pripadajućih naselja. Za vas prevozimo i selimo sve vrste nameštaja, stvari i robe. naša usluga je dokazano brza i efikasna, a cene najpovoljnije u gradu.

Selidbe čukarica - Beograd Srbija

Kako je Čukarica gusto naseljena, selidbe su svakodnevna pojava, ali da ne biste gubili vreme i pretraživali sajtove pozovite nas i proverite zašto smo najbolji!

Ukoliko vam je potreban brz a pouzdan transport, odnosno selidba, pozovite nas odmah.

Na vaš upit možemo odgovoriti bilo telefonom bilo putem maila i to u najkraćem mogućem roku.

Vršimo selidbe kako stanova i kuća, tako i kancelarija i firmi.

Tu smo i da s jedne na drugu adresu prvezemo vaš klavit ili pianino.

Možda želite da se rešite starog nameštaja, građevinskog otpada i šuta, peska ili zemlje zaostalih nakon gradnje ili renoviranja? Pozovite nas i mi ćemo vam pomoći i olakšati život!

Selidbe Čukarica mogu biti specifične zbog određenih ulica koje su manje pristupačne, problema sa parkingom i sličnim preprekama.

No, zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i velikom broju obavljenih selidbi na ovoj opštini možemo vam garantovati da za nas prepreka nema.

Vremenski uslovi nas ne ometaju baš kao ni činjenica da živite u zgradi bez lifta ili u nekoj zavučenoj ulici. Naši vešti vozači će lako premostiti sve ove prepreke i našim vozilima prevesti vaše stvari na datu adresu.

Pre nego što vaša selidba započne daćemo vam predlog plana same selidbe, uraditi besplatnu procenu selidbe i ponuditi vam sve savete vezano za selidbu.

Možemo vam ponuditi kamionski, kombi ili pikap prevoz, najam vozila za selidbe sa ili bez radnika.

Tu su i dodatne povoljnosti za firme koje mogu plaćati preko računa i sa raznim popustima.

Bez obzira da li se selite u okviru same Čukarice ili na neku drugu opštinu na formiranje cene selidbe uticaće prevashodno kakav tip vozila vam je potreban kao i broj radnika koje planirate da angažujete.

Cene selidbi kreću se od 2500 dinara naviše, a neke od većih selidbi za firme su između 10.000 i 20.000 dinara.

Pored same selidbe možemo vam ponuditi i uslugu čišćenja prostora, kao i dezinsekciju, dezinfekciju i deratizaciju.

Možemo vam dati i kutije za pakovanje, kao i folije i streč folije za zaštitu nameštaja pri selidbi. Umesto vas ćemo demontirati i montirati nameštaj, preneti gabaritne komade, TA peći, bojlere, mašine za veš i sudove i svu drugu tehniku.

Jednostavno, mi za sve vaše dileme vezane za selidbu na Čukarici imamo brz i jasan odgovor!

Uz sve to smo i najpovoljniji o čemu svedoče iskustva brojnih zadovoljnih klijenata. Postanite i vi jedan od njih! Pozovite nas još danas!