SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Selidbe Barajevo vršimo na terotoriji celokupne opštine uključujući i pripadajućih 13 sela. U sastav opštine Barajevo ulaze i naselja Vranić, Meljak, Veliki Borak i Šiljakovac, kao i Umka i Stepojevac. Naša usluga je efikasna, brza i pouzdana, a to su upravo glavni elementi potrebni za selidbu bez stresa. U cilju nam je da kao korisnik naše usluge osetite olakšanje jer ste nam ukazali svoje poverenje. Mi ćemo vam uzvratiti besprekorno obavljenom selidbom i najpovoljnijom cenom!

Selidbe Barajevo - Beograd, Srbija

Da biste znali tačno koliko će vas selidba koštati i kako da se adekvatno pripremite za ono što vas čeka pozovite nas. Možemo vam ponuditi sve savete vezane za pripremu selidbe i dati besplatnu procenu iste.

Doćićemo na zadatu adresu i na licu mesta proceniti da li vam je potreban kamionski ili kombi prevoz kao i odgovarajući broj radnika za utovar i istovar. Naš tim radnika za selidbe stoji vam na raspolaganju bilo da se radi o velikim selidbama firmi ili manjem prevozu vaših stvari.

Nudimo vam, pored usluga transporta stvari i odvoz nepotrebnih stvari na deponije. Ako vam treba prostor gde na neko vreme možete odložiti stvari ili opremu tokom renoviranja nekog prostora mi imamo svoje magacine.

Dakle, tu smo i za uslugu skladištenja. Iskusni pakeri će vam pomoći da sve spakujete na vreme, u adekvatne kutije. Zatim, nameštaj ćemo zaštiti streč folijama kako bi ostao neoštećen tokom prevoza.

Sva naša vozila su tapacirana, te to daje dodatnu bezbednost tokom transporta. Radimo 24 sata bez obzira na to koji je dan u nedelji.

Možemo da vam ponudimo i dodatne usluge poput čišćenja i dezinsekcije prostora, a firmama dajemo i posebne popuste. Kada je u pitanju plaćanje nudimo vam gotovinsko i plaćanje preko računa u zavisnosti od vaših potreba.

Naša firma je registrovana već duži niz godina te ne morate razmišljati o izdavanju blok računa ili virmana. Takođe, nema naknadnih troškova. Jednom data cena je jedinstvena i ostaje do kraja obavljanja selidbe.

Pored utovara i istovara stvari, za vas vršimo i montažu kao i demontažu nameštaja i kancelarijske opreme.

Posebno vodimo računa pri transportu klavira, pianina i drugih osetljivih stvari.

Za nas ne postoje prepreke koje se tiču udaljenosti ili mesta za parkiranje. Imamo najpouzdaniji tim vozača i radnika.

Svesni smo brzog stila života stanovnika Barajeva i ne želimo da traćimo ni minut vašeg dragocenog vremena. Zato na svoje usluge nudimo i garanciju!

Uverite se da je moguće dobiti pouzdanu uslugu selidbe u Barajevu i to po najpovoljnijoj ceni. Pozovite nas i opustite se jer o svemu brinemo mi!

0 comments