Agencija za selidbe – reference – zadovoljni korisnici

Usluga je bila veoma dobra! Sve je urađeno u roku od dva sata. Oni su bili fleksibilni o čemu i koliko mi je bilo potrebno za selidbu, a ja bih definitivno koristio ovu uslugu kod njih i u budućnosti!

– Marko Vidić

Hvala vam puno na vašoj usluzi, mi smo veoma srećni, zadovoljni i prezadovoljni načinom na koji su stvari bile upakovane i preseljene. Mi ćemo ponovo koristiti vaše usluge i u budućnosti mada se iskreno nadam da se nećemo skoro seliti

– Nevena P.

Fantastična usluga! Veoma prijatan i veoma efikasan rad! Sve je natovareno sa izuzetnom pažnjom i pažljivo. Oni su čak preselili i naš nameštaj po mom planu. Toplo preporučujem svakome ko traži kompaniju za selidbe na području Beograda!

– g-din Novaković

Želeo bih da se zahvalim dvojici gospoda koji su radili na preseljenju mojih stvari u jako kratkom roku (4 dana). Bio sam skeptičan u početku o tome koliko će zapravo brzo oni moći i koliko bi me sve to koštalo (ograničena sredstva). Bio sam apsolutno impresioniran njihovom brzinom i konačnom cenom koja je bila iznad mojih očekivanja. Bez skrivenih naplata, veoma poštena. Toplo preporučujem ovu kompaniju. Pozdrav , Paula H. iz Beča

– selidba Beč – Požarevac

Veoma stručni i ljubazni! Odličan nivo usluga! Definitivno preporučujem i drugima da koriste usluge ove kompanije! Hvala!

– N.B. selidba Novi Beograd – Niš

Najbolja odluka koju smo ikada napravili pre selidbe. Tim agencije Selidbe Stošić Beograd su bili apsolutno neverovatni. Oni su brzo radili i bili veoma oprezni sa našim stvarima. Kada je došlo vreme da se krecne naš veoma težek frižider su izneli uz stepenice do našeg stana …. oni su to sve sami uradili! (naša sofa takođe nije bila nimalo lak zadatak) bio sam toliko zapanjen zbog njihove odlučnosti da ispune ovaj težak zadatak. Definitivno bih ih preporučio svakome … bilo kada! Hvala vam za divno obavljen posao!

– porodica Tomašević

Stošići i njihov tim su veoma profesionalni, ljubazni i veoma dobro su zajedno odradili posao. Sve naše stvare su preseljene sa najvećom pažnjom. Ovi ljudi su radili bez prestanka. Kupili smo im svakom, po veliko piće pre nego što smo krenuli do destinacije, udaljene 46 km, a to je bio jedini put za selidbu našeg nameštaja. Bili smo veoma zadovoljni i tokom transporta i nećemo oklevati da preporučimo vašu kompaniju i drugima.

– Nevena i Dejan Nikolić

Sa ponosom možemo reći da posedujemo visok kvalitet u pružanju svojih usluga o tome govorili veliki broj zadovoljnih poslovnih korisnika.

Srodne teme sa reference za selidbe u Beogradu i Srbiji

Kombi prevoz Beograd

Prevoz selidbe Beograd

Selidbe Požarevac

Selidbe Zlatibor

Selidbe sudska izvršenja