Postoje određene stavke o kojima morate misliti unapred, to jest u toku planiranja i pakovanja vaših pošiljki. Pre svega, špedicija nameštaja funkcioniše isključivo od ivičnjaka do ivičnjaka što znači da morate sami da obavite istovar i utovar. U toku transporta, znajte, da su vaše stvari prebacivane iz jednog prevoza u drugi ukoliko je reč o dužim relacijama. Ove poslove obično izvode mašine i postoji mogućnost da paketi budu ugruvani. Zato su izdržljivi ili tzv. Čvrsti materjali za pakovanje najbolja opcija za ovakav vid prevoza.
Selidba i lagerovanje nameštaja

prevoz nameštajaOslonite se na kompaniju “Selidbe Stošić Beograd” i iskombinujte najjeftiniji i najbrži način premeštanja sa jedne lokacije na drugu bilo kakvog nameštaja. I ako je potrebno prevoziti u drugu državu, to nije problem, jer i to radimo. Ne prepuštajte se stresu i nerviranju već pustite selidbe-stosic.com da sve obavi umeto vas.
Naši iskusni agenti za selidbe kombijem i selidbe kamionom će vam objasniti sve što vas zanima tako da ćete biti uvereni da će vaša roba koju selite ili ste je naručili preko interneta biti u potpunosti bezbedna tokom transporta i da će stići na vreme. Nije bitno koliko je kabasta, čudnog oblika ili koliko lomljiva može biti mi ćemo vas posavetovati kako da je zapakujete i najbolje utovarite.
Nameštaj prevozimo na dva načina. Prvi način je tzv. u belim rukavicama što znači da se pažljivije rukuje stvarima jer u lomljive ili od visokog značaja za klijente. Kad je o ovoj robi reč, vaša pošiljka mora biti na paleti i posle utovara pričvršćena za kamion da se nebi oštetila prilikom prevota. Prevoz vaših stvari u Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Kraljevo i druge gradove u Srbiji nikad nije bio lakši i jeftiniji zahvaljujući nama.
Kada pošaljete nameštaj očekujete da stigne u istom stanju u kom ste ga i poslali. Da bi bili sigurni da će zaista tako i biti pažljivo se spakujte i osigurajte vaše stvari. Sa više od 20 godina iskustva u ovoj oblasti naučili smo gotovo sve cake i veštine da bismo što kvalitetnije i sigurnije pružali sve svoje usluge. Imajte sve ovo na umu ako želite da smanjite sve oblike stresa prilikom tranporta nameštaja.

Podizanje nameštaja na kanape

prevoz namestaja i podizanje na kanapeKod nas možete i zatražiti uslugu pakovanja vašeg nameštaju uz garanciju na sam namštaj. Paket “ključ u ruke” je najbolji način da se opustite i ne brinete za moguća oštećenja nameštaja prilikom transporta. Za našu agenciju za selidbe ne postoji problem ukoliko sav nameštaj mora da se unese kroz balkon ili prozor jer to uspešno radimo preko užadi. Proceduru možete pogledati  na slikama koje prate opis ove usluge.