Pikap je jedno od najmanjih transportnih tovarnih sredstava, pa je iz tog razloga vrlo fleksibilno vozilo i pogodno za organizovanje selidbi. Pikap selidbe jesu posebna vrsta usluge koju možete naći u našem asortimanu, a koja je prilagođena savremenom životu i potrebama modernog čoveka.

Danas se promene dešavaju češće nego ikada pre, pa ukoliko vi trenutno imate potrebu da se preselite na neku drugu lokaciju, naša agencija može da vam u tome bude odličan asistent.

Naša pikap vozila mogu biti veoma pogodna za vaše selidbe, jer mogu doći i do teško dostupnih mesta, mogu proći tamo gde nijedno drugo tovarno vozilo ne može.

Iako na prvi pogled možda ne izgleda tako, tovarni prostor naših pikap vozila jeste zaista veliki, dovoljnog kapaciteta da možete spakovati svoje stvari i preseliti se u novi stan, u novi život.

Pikap selidbe su vrlo pogodne za vas koji nemate mnogo stvari za selidbu, jer možete ostvariti značajne uštede.

Nema potrebe da tražite velike kamione, a da ih napunite samo delimično, ili da na neki drugi način pokušate da svoje stvari preselite na izabranu lokaciju.

Mi vam nudimo opciju koja može manje da vas košta i koja je mnogo efikasnija za manje selidbe.

Imajući u vidu da imamo godine i godine iskustva u selidbama, možemo da vam pomognemo i oko pakovanja vaših stvari i možemo vas posavetovati kako da što više stvari spakujete u tovarni prostor našeg pikapa.

Sve je stvar dobre organizacije, a ukoliko vi niste sigurni da umete, prepustite slobodno sve nama.

pikap selidbe

Ukoliko rešite da sarađujete sa nama, jednu stvar morate da znate – nama je bezbednost na prvom mestu.

Zato su sva naša pikap vozila opremljena najsavremenijim sistemima zaštite robe u transportu i praćenja vozila u saobraćaju, kako biste u svakom trenutku znali gde se vaše stvari nalaze i kada stižu na odredište.

Svaka vaša stvar je u našem pikapu čuvana sa mnogo pažnje i obazrivosti, tako da možete biti sasvim sigurni da ćete sve stvari dobiti u onom stanju u kom ste ih poslali sa nama na put.

Mi znamo da svaka selidba iziskuje mnogo napora i vremena, zato smo rešili da mi umesto vas na sebe preuzmemo sve što možemo, kako biste vi bili odmorni za planiranje rasporeda stvari u vašem novom domu ili neke druge bitnije poslove.

Sa nama nema ni stresa, ni briga, niti dodatnih troškova, jer se uvek trudimo da svim našim klijentima damo najbolje moguće ponude kada su pikap selidbe u pitanju.

Bez obzira da li je reč o studentskoj selidbi, ili selidbi mladog bračnog para iz iznajmljenog stana u novi dom, ili možda o penzioneru koji želi da svoj mir nađe u drugom kraju grada bez velike gužve i galame, naša agencija je uvek tu za vas, da vam obezbedi najpovoljnije ponude pikap selidbe i da vam omogući da sa osmehom na licu svaku vašu selidbu privedete kraju.

Ovu misiju ispunjavamo svakoga dana, u bilo koje vreme, koje vama odgovara, tako da nam se možete javiti kad god imate vremena, mi smo uvek na raspolaganju za vaše pozive.

Zaista nema potrebe da trošite svoje vreme, novac i energiju na nepotrebne stvari, ne dozvolite da vam obim posla u vezi selidbe pokvari ceo mesec, nekoliko brojeva otkucanih na tastaturi vašeg telefona može vam promeniti život.

Zato nemojte više čekati ni časa, javite nam se da zajedničkim snagama vama stvorimo novi život i pripremimo vaš novi dom za neku bolju budućnost.