SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Agencija za selidbe Stošić vršu uslugu prodaje i dostavljanja na kućnu adresu BESPLTANO kompletnog materijala koji Vam može biti od pomoći tokom selidbe.

  • kartonske kutije prodaja
  • pucketava folija prodaja
  • strec folija
  • lepljive trake

Stojimo vam na raspolaganju ukoliko vam je potreban stručni savet prilikom određivanja broja kartonskih kutija, streč folije ili pucketave folike koja vam je potrebna kako bi vaša selidba prošla što bezbednije i što ekonomičnije. Takođe smo tu ukoliko se dvoumite da li da uzmete streč foliju ili pucketavu foliju.
Zaštitite vaše stvari od prašine i prljavštine ili od raspadanja koje se uvek  može desiti ukoliko nije zapakovano u kvalitetnu kuiju. Naše kutije to svakako jesu, sve kutije koje možete pronaći kod nas u prodaju su testirane za različite vrste selidbi i mi ih uvek koristimo. Naj bitnija stvar koja će vam pomoći ukoliko sami vršite pakovanje je ta što sav naručeni materijal dovozimo na željenu adresu tako da nečete se brinuti i gubiti vreme na traženje i prevoz materijala potrebnog da vaše stvari budu bezbedne tokom transporta.

Najčešće postavljena pitanja u vezi pakovanja i materijala potrebnog za selidbu.
1. Da li vi možete zapakovati moje stvari?
Odgovor: Da. Vršimo uslugu pakovanja sa velikom pažnjom kako bi se sve stvari potpuno obezbedile za transport.
2. Da li kod vas možemo kupiti sve stvari potrebne za pakovanje?
Odgovor: Da. Nudimo širok asortiman potrošnog materijala i materijala za pakovanje uključujući kartonske kutije različitih kvaliteta i dimenzija, pucketavu puc-puc foliju, streč foliju, lepljive trake… Samo pitajte naše savetnike za pakovanje koje vam je pribor potreban u skladu sa vašom selidbom i oni će vam preporučiti.
3. Da li dovozite kartonske kutije kod nas?
Odgovor: Da. Prilikom kupovine i rezervacije selidbe kod nas potpuno BESPLATNO dovozimo sav naručeni materijal pre datuma vaše selidbe kako bi mogli sve stvari da zapakujete na vreme.
4. Kolika je cena pakovanja?
Odgovor: Cena pakovanja se odrežuje na osnovu mnogih parametra a pre svega količine i karakteristike stvari koje pakujemmo, zbog toga preporučujemo da nas pozovete ili putem maila zatražite besplatnu procenu pakovanja vaših stvari.

0 comments