SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Jedan od najboljih saveta za brzu i laku selidbu je da koristite nove kartonske kutije visokog kvaliteta. Baš zbog razlike u kvalitetu kutija koje se kod nas proizvode, naša agencija je uvela prodaju i besplatnu dostavu kvalitetnih troslojnih i petoslojnih kartonskih kutija. U ovim kutijama vaše stvari će biti bezbedne tokom transporta u svim vremenskim uslovima. Različiti gabariti kutija omogućiće vam da spakujete različite stvari na siguran način.
Ponuda kutija za selidbe

Troslojne kutije za selidbe prodajemo u sledećim dimenzijama: 60 x 40 x 40cm; 50 x 50 x 50cm; 60 x 40 x 60 cm; 70 x 39 x 39cm. Nosivosti troslojnih kartonskih kutija je do 20 kg i pogodne su za lomljive stvari, odeću, kuhinjski pribor, sitnu tehniku i slično. cene troslojne kartonske kutije.
Petoslojne kutije za selidbe prodajemo u sledećim dimenzijama: 60 x 40 x 40cm; 50 x 50 x 50cm; 60 x 40 x 60cm; 38 x 58 x 35cm. Nosivost petoslojnih kartonskih kutija je do 30kg odnosno 40kg.

kutije-za-selidbe-beograd-novi-sad

Zbog veće nosivosti i debljine ove kutije su izdržljivije. cene petoslojne kartonske kutije.
Olakšajte sebi selidbu, ne dozvolite da se vaše stvari uprljaju ili oštete naručite nove kartonske kutije a mi ćemo vam besplatno doneti na željenu adresu. Takođe vršimo i uslugu pakovanja. Umesto vas možemo zapakovati sve vaše stvari ili celokupan inventar firme.

Kutije za selidbu Čukarica, Beograd

Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane i predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene i zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva.

Kartonske kurije za selidbu

Kartonske kutije za selidbu su jedan naizgled tako banalan detalj u planiranju selidbe, ali se često ispostavi da je bez njih bilo koja selidba nemoguća. Da biste znali koliko vam je kartonskih kutija potrebno pri selidbi, da biste prošli što jeftinije i da biste svoje stvari bezbedno transportovali u kutijama pozovite nas već danas! Agencija za selidbe „Stošić“ će vam pomoći pri nabavci kartonskih kutija za selidbe baš kako to činimo i za same selidbe. Brzo, efikasno, jednostavno i u srazmeri sa vašim budžetom. Malo ko voli da pakuje, prepakuje i premešta stvari s jednog mesta na drugo. Ovaj posao je posebno iritantan kada se selite iz kuće ili stana. Treba razmisliti pažljivo kako sve spakovati da se ne ošteti, stigne u komadu na drugu lokaciju. Zatim, treba odabrati kartonske kutije odgovarajućih dimenzija i čvrstine. Neko bi trebalo da odvoji vreme da ode i da kupi te kutije, da ih spakuje, unese u auto, donese, namontira. Previše posla kada ste u sred razmišljanja o selidbi, zar ne? Zato smo mi tu, da sve ove poslove uradimo umesto vas. Time vam značajno štedimo vreme i novac, a kartonske kutije za selidbe će se za tren naći na vašem pragu.

Nudimo vam kartonske kutije za selidbe različitih dimenzija koje isporučujemo na vašu adresu putem kurirske službe onda kada vama to odgovara. I ne samo to, daćemo vam i savete kako da najbolje spakujete svoje stvari za selidbu. Naši saveti pomoći će vam da se spakujete brzo, lako i da vaše stvari sve vreme budu bezbedne.
Naša ponuda obuhvata:

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 600x400x400 cm.
cena: 150,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 500x500x500 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – troslojne standard
Dimenzije: 600x400x600 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 600x400x400 cm.
cena: 190,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 500x500x500 cm.
cena: 230,00 din/kom

Kartonske kutije – petoslojne standard
Dimenzije: 600x400x600 cm.
cena: 230,00 din/kom

Ali kada nabavite kartonske kutije za selidbe trebaće vam i neki saveti u vezi samog pakovanja. I tu ćemo vam priskočiti u pomoć:

*u manje kutije pakujte teže stvari. Knjige, posuđe, aparate, kolekcije CD-ova, DVD-ijeva, i dr. pakujte u manje kutije. Pogrešićete ako veliki broj knjiga spakujete do vrha male kutije jer onda postoji veća verovatnoća da će kutija pući, pocepati se i raspasti. Pri tom će biti glomazna za nošenje, tj. unošenje u vozilo i istovar.
*u veće kutije pakujte lakše stvari. Odeća, posteljina, igračke i slično se pakuju u veće kutije. Imate i mogućnost da umesto kartonskih kutija lakšu garderobu spakujete u veće plastične kese, takozvane torbe „prasice“, vakuum kese i slično.

*obavezno obeležite kutiju u kojoj se nalaze lomljive stvari. Napišite na kutiji markerom „lomljivo“
*između lomljivih stvari stavite nagužvanu novinsku hartiju ili neki drugi papir, kao što je papir za pakovanje ili pucketava folija.
Sada kada sve ovo znate ne preostaje vam ništa drugo nego da nas pozovete i raspitate se kako da što pre i što lakše, a uz minimalni trošak kupite kartonske kutije za selidbe. Pozovite nas danas i proverite zašto imamo poverenje na hiljade klijenata.

0 comments