SELIDBE BEOGRAD PREVOZ STOŠIĆ
Selidbe Beograd Stošić agencija za selidbe u Beogradu i Srbiji. Usluge selidbe cene povoljne kamionski i kombi prevoz Begorad selidbe kombijem ili kamionom.
SELIDBE BEOGRAD STOŠIĆ, AGENCIJA ZA SELIDBE BEOGRAD, SRBIJA

Jedna od primarnih usluga naše agencije je selidbe kombi prevoz Beograd. Nakon dugogodišnjog iskusva možemo slobodno reći da smo jedna od vodećih firmi u Beogradu u kombi prevozu. Stojimo vam na raspolaganju bilo da vam treba samo kombi prevoz selidbe ili samo prevoz. Naš profesionalni tim stićiće na vašu adresu tačno u dogovoreno vreme, odrediće najkraću i najbržu trasu i bezbedno transportovati vaše stvari na željenu lokaciju. Kod nas možete iznajmiti kombi vozilo sa vozačem ili sa manjim ili većim brojem radnika.
kombi prevoz beograd

Kombi prevoz Beograd, brza i profesionalna usluga

U moderno i brzo vreme usluga kombi prevoza je zastupljena u svim vrstima transporta. U Beogradu zbog gužvi, malog broja parkinga zabrane vozila u određeno vreme kamiona sve veći broj naših klijenata se odlučuje za kombi prevoz čak i selidba većih gabarita. U našoj agenciji radimo sve vrste usluge kombi prevoza a neke od njih su:

  • kombi za selidbe
  • prevoz kombijem nameštaja
  • kombi prevoz inventara firme
  • kombi prevoz sa iznajmljenim vozačem
  • prevoz kombijem sa radnicima za utovar i istovar (broj radnika po želji)

Kombi za selidbe – vozila

Posedujemo veći broj kombi vozila za selidbe. Sva vozila su tehnički ispravna, novije generacije, sa posebno opremljenim delom za transport robe kako bi vaše stvari u njemu bile bezbedne. Više o vozilima pogledajte na stranici ovde.
Dimenzije kombi vozila su:

  • dužina tovarnog prostora: 3.20 m
  • visina tovarnog prostora: 1,85 m
  • širina tovarnog prostora: 1,80 m
  • ukupna nosivost: 1500 kg

Radnici za kombi prevoz Beograd

Ukoliko vam je potrebna kompletna usluga prevoza sa istovarom i utovarom robe na pravom ste mesto. U našem timu su obučeni radnici za sve vrste poslova od utovara robe i njegovog ponovnog istovara, od montaža i demontaže nameštaja, različith mašina do bezbednog iznošenja stvari na 4,5 sprat bez lifta.

Naša velika prednost je što pri svakom kombi prevozu u Beogradu šaljemo radnika više, tako da vaš kompletan tranpsort svari se odvija mnogo brže.

0 comments