Jedan od najboljih saveta za brzu i laku selidbu je da koristite nove kartonske kutije visokog kvaliteta. Baš zbog razlike u kvalitetu kutija koje se kod nas proizvode, naša agencija je uvela prodaju i besplatnu dostavu kvalitetnih troslojnih i petoslojnih kartonskih kutija. U ovim kutijama vaše stvari će biti bezbedne tokom transporta u svim vremenskim uslovima. Različiti gabariti kutija omogućiće vam da spakujete različite stvari na siguran način.
Ponuda kutija za selidbe

Troslojne kutije za selidbe prodajemo u sledećim dimenzijama: 60 x 40 x 40cm; 50 x 50 x 50cm; 60 x 40 x 60 cm; 70 x 39 x 39cm. Nosivosti troslojnih kartonskih kutija je do 20 kg i pogodne su za lomljive stvari, odeću, kuhinjski pribor, sitnu tehniku i slično. cene troslojne kartonske kutije.
Petoslojne kutije za selidbe prodajemo u sledećim dimenzijama: 60 x 40 x 40cm; 50 x 50 x 50cm; 60 x 40 x 60cm; 38 x 58 x 35cm. Nosivost petoslojnih kartonskih kutija je do 30kg odnosno 40kg.

kutije-za-selidbe-beograd-novi-sad

Zbog veće nosivosti i debljine ove kutije su izdržljivije. cene petoslojne kartonske kutije.
Olakšajte sebi selidbu, ne dozvolite da se vaše stvari uprljaju ili oštete naručite nove kartonske kutije a mi ćemo vam besplatno doneti na željenu adresu. Takođe vršimo i uslugu pakovanja. Umesto vas možemo zapakovati sve vaše stvari ili celokupan inventar firme.

Kutije za selidbu Čukarica, Beograd
Naše kartonske kutije za selidbu se mogu reciklirati i proizvode se od sirovih materijala uzetih iz obnovljivih izvora. Sa svojom dvoslojnom izbrazdanom konstrukcijom one su dugotrajne i lagane i predstavljaju savršeno rešenje za selidbu domaćinstva i magacionerske potrebe. Kada su napunjene i zapečaćene naše kartonske kutije se mogu lako naslagati u vašim kolima ili u skladišnim prostorima. Zbog svog kvaliteta i čvrstoće selidbene kutije iz naše agencije se rastaviti posle upotrebe i kasnije ponovo koristiti za skladištenje ili selidbu domaćinstva.